Přípravná utkání mužů

Přípravná utkání mužů

02. února 2015

Změna vyhrazena. Bude upřesňováno.

Dobříš – Čimelice 4:3 (1:1)

Dobříš: Souček – Svárovský, Karas, Pilecký – Procházka, J.Liška, Dort, Suchan, Šrain – Valsa, Grafnetr. Střídali: NIkl, Karásek, Maryška. Branky: Dort 2 (1. z p.k.), Grafnetr, Procházka. Rozhodčí: Máša.
Generálka na mistrovské soutěže přinesla v první půli vyrovnaný souboj. Vedení se ujali domácí v 10.minutě Grafnetrem, který přehodil vybíhajícího gólmana. Hosté srovnali ve 22.minutě střelou pod břevno.
Úvod druhé půle patřil čimelickým, kteří se v 52. minutě po chybě v obraně ujali vedení. Další šance hosté neproměnili a tak v 64..minutě Procházka střelou k tyči vyrovnal. Domácí to nabudilo a ve 68.minutě otočil skóre zápasu Dort z penalty za ruku a stejný hráč o osm minut později navýšil skóre. Hned o minutu později hosté snížili, ale vyrovnat se jim již nepodařilo i když měli v závěru utkání převahu.

Dobříš C – Jince B 1:5 (0:2) Branka domácích: V.Procházka.

Dobříš – Černolice 4:2 (1:2)

Dobříš: Souček – Fic, Zbíral, Dolejš, Pokorný – Šrain, Procházka, Suchan, M.Liška – Karas, Valsa. Střídali: Dort, Grafnetr, Maryška. Branky: Valsa 2, Dort, Maryška. Rozhodčí: Máša.
V první půli měli domácí převahu, přesto po chybách se hosté ujali dvubrankového vedení. Teprve v závěru první části Valsa střelou z 18.metrů snížil. Ve druhém poločase během pěti minut otočili dobříšští skóre brankami Dorta a Valsy. V poslední půlhodině se hra vyrovnala a oba týmy neproměnily několik slibných příležitostí. V závěru pečetil skóre po chybě obrany Maryška.

Dobříš – Písek 3:5 (0:2)

Branky: Valsa 2, Svárovský. Rozhodčí: Máša.
Dobříš: Weber – Procházka, Svárovský, Karas, Pokorný- J.Liška, Dort, Suchan, Fic – Grafnetr, Valsa Střídali: Nikl, M.Liška.
 
Soupeř z ČFL byl zkušenější a kombinačně domácí přehrával. Přesto bylo utkání, které přineslo hodně branek a zvratů zajímavé. Hosté se ujali vedení v 16.minutě po chybě obrany a ve 40. minutě pak zvýšili.
Na začátku druhé půle se roztrhl pytel s brankami. Dobříšští během deseti minut otočili skóre dvěma brankami Valsy který prokzal důraz v šestnáctce, a jedné Svárovského hlavou po rohovém kopu. Vzápětí hosté snížili a za další čtyři minuty opět obrátili skóre ve svůj prospěch. Pět minut před koncem pak rozhodli o dvoubrankovém vítězství.
(rw)

 

 Dobříš – Čížová 6:0 (1:0) Branky: Šrain 2, Valsa, Maryška, Dort, Grafnetr

V dalším přípravném utkání si domácí snadno poradili s účastníkem divize.
Již v první půli měli dobříšští hráči výraznou převahu, kterou však zužitkovali jedinou brankou, jeímž autorem byl Valsa střelou z 18.metrů. Ve druhé půli sice hosté občas hru vyrovnali, ale domácí předvedli několik hezkých kombinačních akcí a navýšili výrazně skóre.
Nejprve se “z voleje” trefil Maryška, další úspěch přidal technickou střelou z přímého volného kopu Dort, čtrvrtý úspěch zaznamenal Šrain z pokutového kopu, pak Grafnetr po chybě brankáře navýšil skóre, které pečetil v poslední minutě opět z penalty Šrain.
Dobříš: Weber – Fic, Dolejš, Pokorný – Procházka, Suchan, Dort, Liška,Šrain – Valsa, Šťastný. Střídali: Karas, Maryška, Grafnetr. Rozhodčí: Máša.
(rw)

Dobříš B – Nečín 6:4 (2:3)

Dobříš – Motorlet 5:2 (1:0)  Branky: Grafnetr 2, Dort, Maryška, Karas.

Proti kombinovanému diviznímu týmu, měli domácí po většinu zápasu převahu, kterou využili k výraznému vítězství. Zajímavostí je, že všechny branky padly z kopaček dobříšských hráčů. V první půli se domácí ujali vedení brankou Grafnetra. Hostům se po obrátce podařilo vyrovnat, když si Liška srazil míč do vlastní sítě. Úrodu branek pak přineslo posledních dvacet minut. nejprve Dort po narážečce s Maryškou vstřelil vedoucí branku, další přidal po hezké kombinaci Maryška. Pak si dobříšští hráči vstřelili Ficem druhou vlastní branku, ale Karas přehozením gólmana opět navýšil vedení, které dokončil svým druhým gólem Grafnetr.

Dobříš: Weber – Pilecký, Svárovský, Pokorný – Fic, Pokorný, Dort, Liška, Šrain – Grafnetr, Maryška. Střídali: Suchan, Karas.

R.W.

 

Milevsko – Dobříš 2:2 (0:0) Branky: Maryška, Dort

 

Dobříš – Kralovice 4:7 (3:1) Branky: Maryška 2, Fic, Šrain

Dobříš – Libiš 0:5 (0:1)

Dobříš – Úvaly 5:3 (1:2) Branky: Maryška 3, Dort, Grafnetr

První vítězství v přípravě. První poločas patřil hostům, kteří se ujali dvoubrankového vedení. V závěru první půle snížil pohotovou střelou Dort.
Ve druhé části utkání hned v úvodu vyrovnal Maryška a krátce na to stejný hráč po pasu Dorta otočil skóre přehozením gólmana. Úvaly sice ještě vyrovnaly, ale pak opět Maryška vstřelil další gól z přímého volného kopu a v závěru Grafnetr poslal do prázdné branky míč po přihrávce Maryšky.
Dobříš: Weber – Procházka, Pilecký, Nikl, Pokorný – Liška, Dort, Talůžek, Šrain – Suchan, Karas. Střídali: Jechort, Fic, Tran, Maryška, Grafnetr.

R.W.

 

   

Muži B

SO 7.3.

13,00

Dobříš B– N.Knín B

   

 

Další novinky

Zobrazit všechny