Rilke : Dort 1:4

Rilke : Dort 1:4

18. dubna 2015

Bude doplněno

 

Vraný – Dobříš 1:4 (0:2)

Dobříšští hráči v utkání potvrdili stoupající formu a přivezli si důležité tři body s aspirantem sestupu. Pro vítězství hostů byla rozhodující rychlost a lepší kombinační schopnost jejich hráčů. Zápas byl soubojem dvou nejlepších hráčů týmů, bývalých ligových spoluhráčů Rilkeho a Dorta. Zatímco Rilke hrozil převážně nepříjemnými stndartkami, Dort se podílel na všech čtyřech brankách Dobříše.

První neúspěšnou střelu vyslal na domácího brankáře Sailera Dort po kombinaci s Maryškou. Odpověděl mu Rilke, který však po zmatku před brankou nedorazil míč za Webera. Pak již měli více ze hry hosté. Po rohovém kopu se neprosadil hlavou Talůžek, po vysunutí Maryšky Dortem dobříšský útočník překopl, ale ve 33.minutě po podobné akci se již Maryška nemýlil. Po ojedinělé akci domácích střílel nad branku Chaloupka, stejně jako na druhé straně Puchmajer, ale ve 43.minutě přešel Dort elegantně přes tři hráče, nasevíroval míč Valsovi, který vstřelil svůj první gól za Dobříš. V poslední minutě první části Rilkeho přímý volný kop Weber snadno chytil a v protiútoku předvedli dobříšští krásnou kombinační akci od Karáska přes Dorta a na jejímž konci Valsovu střelu stačil Sailer vyrazit na roh.

Druhou půli začali lépe domácí a již ve 46.minutě Rilkeho přímý volný kop si nešťastně srazil Karásek do vlastní branky. Vranští začali více útočit, ale výsledkem byly jen trestné kopy Rilkeho, které nedokázali domácí využít. Po rychlém protiútoku postupoval Maryška sám na gólmana, byl však ze zadu stažen, ale rozhodčí udělil jen žlutou kartu. Hosté hrozili rychlými protiútoky. Přímý volný kop Dorta šel těsně nad břevno a se Šrainovým si poradil gólman. Ve výborné pozici se ocitl Procházka, mířil však těsně vedle branky. U domácích po dalším trestném kopu Rilkeho vyslal Jalaghonia bombu vysoko nad bránu. Rozhodnutí přinesla 73.minuta, kdy další rychlý brejk dvojice Maryška – Dort posledně jmenovaný zakončil třetí brankou. Domácí se pak smířili s porážkou a navíc v 77.minutě Dort připravil míč pro Grafnetra, který prostřelil Sailera po čtvrté.

Branky: 46.vlastní – 33.Maryška, 43.Valsa, 73.Dort, 77.Grafnetr. Rozhodčí: Garaja. Diváků:100.

Dobříš : Weber – Karásek, Svárovský, Liška – Procházka(83.Fic), Puchmajer, Dort(80.Pilecký), Talůžek, Šrain –Maryška, Valsa (71.Grafnetr).

V příštím kole hrají dobříšští v sobotu od 17.00 na domácí půdě s Jílovištěm.

(rw)

Luhy – Dobříš B 0:0

Rozhodčí: Dvořák. Diváci: 80.

Luhy: Slepička – Hadač, Jun, Fejt, D. Krůta, Mařík, Falc, Kout, Mar. Broum, Čech, Matějka. Stř.: Beňo, Mazour, Matyáš.
Dobříš B: Souček – Horáček, Jechort, Šebek, Zbíral, Puchmajer, Kozohorský, Řechka, David, Šťastný, Karas. Stř.: Kočí, Bukva. 
Zdroj: http://pribramsky.denik.cz/fotbal_region/jah-kam20150417.html

Dobříš C – Kamýk 0:4 (0:2)

Naši hráli fotbal, hosté těžili z brejků.

Dorost starší

Dobříš – Kosmonosy 3:1 (1:0) Branky: Kukol 2, Pjaták

Sestava: Malý – Patetl, Horáček, Vobr, Pjaták – Bukva, Tran M., Puchmajer – Čihák

(73´Hrubý), Kukol, Kočí (79´Čálek)

V prvním poločase byli domácí opticky lepším mužstvem, ale málo nebezpečným. Jedinou změnu výsledku prvního dějství tak přinesla střela Pjatáka z 22.minuty, která po “několika tečích” skončila v síti hostujícího brankáře.

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči hodně “vlažně”. A když v 67.minutě navýšil Kukol vedení na 2:0, přišlo velké uspokojení, které samozřejmě znamenalo problém. To se ukázalo za pár minut, když hosté po závaru snížili na 2:1. Jenže posledních dvacet minut se hráči Kosmonos začali věnovat “mimofotbalovým aktivitám”, což je stálo body. Tři minuty před koncem se znovu prosadil Kukol a tvrdou přízemní střelou uzavřel gólový účet utkání.

Pavel Hasman

Dorost mladší

Dobříš – Kosmonosy2:1 (1:0) Branky: Mařík, Kukol

Byli jsme lepší, ale v závěru jsme bránili těsné vítězství.

Žáci starší

Dobříš – Poděbrady 1:2 (1:2)

Branka: Fabián

Žáci mladší

Dobříš – Poděbrady 2:4 (2:1)

Branky: Holman, Sklenář

Starší přípravka

Dobříš A – Nový Knín 17:1

Branky: Čížek 6, Panuška 3, Havlík, Škodný po 2, Havelka, Píša, Nevosad, Wachsmann

Rožmitál – Dobříš B 10:4

Branky: Říha 4

Mladší přípravka

Rožmitál – Dobříš A 7:16 Bohutín – Dobříš B 7:15 Dobříš B – Nová Ves 12:6

Další novinky

Zobrazit všechny