Planeo Cup ročníky 2015 a mladší

Planeo Cup ročníky 2015 a mladší

14. září 2024

Jako každý rok jsme se ve čtvrtek zúčastnili celorepublikového poháru Planeo Cup. Naše skupina se hrála na UMT na Spartaku v Příbrami.

Našimi prvními soupeři byly oba Příbramské týmy a byl to pro nás velmi těžký začátek. Naši kluci se v obou zápasech vůbec nedostali do tempa a podle toho také dopadly výsledky, kde jsme oba zápasy výrazně prohráli.

Dalším soupeřem byla SK Březnice 1918. Před tímto zápasem jsme si řekli pár věcí a hned bylo vidět nějaké zlepšení celého týmu a také konečné vítězství. Naším poslední soupeřem v tomto turnaji byl SK Cembrit Beroun. Opět byla vidět naše zlepšená hra a hlavně aktivita a hrál se vyrovnaný zápas, který skončil našim vítězstvím 3 : 2. Do tohoto turnaje se přihlásil také tým SK Olympie Dolní Břežany, který nakonec nedorazil, a tak jsme bez boje získali 3 body i z tohoto utkání.

Celkově tak MFK Dobříš r. 2015 a mladší obsadila 3. místo s 9 body a tak čekáme, jestli postoupíme do dalšího kola jako jeden z pěti nejlepších týmů umístěných na třetím místě.

Chceme poděkovat klukům, že se dokázali během turnaje zvednout a začít hrát svoji hru a také, že se v bráně protočili 4 kluci, kteří nejsou typickými brankáři.

Další novinky

Zobrazit všechny