U13 - Planeo Cup Plzeň

U13 - Planeo Cup Plzeň

20. září 2024

MFK – Petřín Plzeň 0:2

Vstup do turnaje nám herně vyšel tak napůl, neodehráli jsme špatný zápas, ale soupeř byl kvalitní a rozhodli šance, které my jsme na rozdíl od soupeře neproměnili.

MFK – Spartak Příbram 1:0

I přes výraznou převahu a několik šancí, jsme dokázali vsítit pouze jednu branku, která stačila na vítězství. Ve formě 7+1 na malém prostoru (zúžená polovina hřiště) na kterém už nejsme úplně zvyklí hrát, nebylo moc míst, kudy se proti bránícímu soupeři prosadit. 

MFK – Kralovice 1:0

Další zápas s neproměňováním šancí na naší straně. Soupeře jsme přehráli, ale také se přizpůsobili pomalému tempu utkání, byli dost nepřesní a trvala nám kontrola volného prostoru. 

MFK – 1. FK Příbram 2:3

Asi nejlepší utkání z naší strany na turnaji. Celé utkání bylo naprosto vyrovnané, možná jsme měli více šancí my. Až do konce jsme vedli a hráli velice dobře. Měli jsme odvahu obcházet soupeře, rychlostně jsme byli se soupeřem srovnatelní. Několik šancí jsme znovu neproměnili, ale soupeř na tom byl stejně. Na konci zápasu jsme si zbytečně nechali dát dvě branky, přesto jsme se vzchopili a dokázali v samém závěru vyrovnat. Škoda, že došlo k nesmyslnému prodloužení zápasů ze strany rozhodčího a ve druhé minutě nastavení jsme dostali gól z rohu. Přesto kluci a jedna slečna ukázali velké srdce, ale také kvalitu proti zvučnějšímu soupeři.

MFK – Doubravka 0:0

Poslední utkání už z naší strany byl patrný zmar z předchozího zápasu, netrpělivost a ubývající síly. Přesto, že jsme si znovu vypracovali několik příležitostí, koncovka byla z naší strany žalostná (špatné řešení, nesoustředěnost) a tak dopadl poslední zápas na turnaji bezgólovou remízou.

Turnaj hodnotím pozitivně. Kluci předvedli zajímavé individuální výkony. Herně, rychlostně jsme se některým soupeřům vyrovnali, některé předčili. Na čem ale musíme zapracovat je zakončení, výběr správného řešení a především soustředění na každou novou situaci a technické provedení. Uvidíme jestli se nám podaří postoupit ze třetího místa do dalšího kola, nicméně jsme si znovu dokázali, že hrát se dá s každým i způsobem, že neztratíme svou herní tvář, i v těžkém utkání dokážeme být aktivní a není důvod nebýt zdravě sebevědomí.

K turnaji nastoupili tito hráči:
Vokurka A., Schneider, Mohylák, Zbíral Julie, Záruba, Koudela, Dvořák, Roupec, Kapička, Boroň, Černý, Krákora.

Galerie

Další novinky

Zobrazit všechny