U11

U11 "anglický" týden

22. října 2024

V úterý jsme dohrávali zápas s týmem 1. FK Příbram (naši soutěž hraje ročník 2015). Úplný začátek zápasu nám vyšel a po chvilkové přetahované jsme se dostali do vedení. Ovšem bylo to, jako píchnout do vosího hnízda, soupeř zapnul na vyšší obrátky a začal nás přehrávat a unavovat přesnou a účelnou kombinací a vhodně řešenými situacemi. Hrál se krásný přípravkový fotbal, kde velký rozdíl byl v rychlosti provedení a jeho přesnosti. Soupeř šance vcelku jednoduše proměňoval, nám chyběla v zakončení přesnost (buď jsme udělali hvězdu z brankáře, nebo jsme netrefili zařízení), možností na korekci výsledku bylo hodně, ale spoustu věcí jsme řešili silou, nikoliv hlavou. Druhou část dominovali hosté z Příbrami a propast výsledku se nepříjemně rozšiřovala. Začínala se projevovat únava, frustrace a zklamání z výsledku, přestože jsme jsme dokázali soupeře přečíslit. Poslední část nastoupil úplně jiný tým MFK, bojoval, rval se o každý míč, dokázal si navzájem pomoci a z náskoku soupeře jsme postupně začali ukrajovat. Mohutný finiš nám nestačil i když jsme poslední část vyhráli 6 : 1. Celkový výsledek MFK Dobříš – 1. FK Příbram 10 : 16. 

Škoda, že jsme stejné nasazení a snahu neukázali hned od začátku utkání a předvedli to nejlepší ze sebe až poslední dvacetiminutovku. 

Sestava: Vojtěch Weber, Dominik Máša – Jakub Budka, Karel Huřík, Jan Sprenger, Ela Roupcová, Martin Šulc, Lukáš Mikel, Jiří Kinský, Matěj Lopata, Štěpán Redlich.

V neděli odpoledne jsme zajížděli na další těžký zápas, tentokrát na hřiště Spartaku Příbram. Proti nám nastoupil narostlý soupeř, který vynikal zejména v důrazu, kterým si dokázal vytvořit přečíslení a dobrou kombinací nám zatápěl. O to více jsme museli bojovat o každý míč. Naproti tomu naši se dokázali prosadit odvážnou kombinační a i relativně přesnou hrou, ale nedokázali jsme proměnit šance, které jsme si vytvořili, většinou chyběl jen kousíček. V první části jsme dostali spíše smolné branky, i když po chybách (které jsou v tomto věku omluvitelné a je potřeba na nich pracovat). V druhé části jsme dostali branky po vypracovaných akcích, ale my jsme nezůstávali pozadu, jen jsme nebyli v koncovce tak trpělivý a přesní. Poslední část jsme dokázali i vyhrát a nebýt naší nepřesnosti mohli jsme směle pomýšlet na dorovnání skóre. Celkové skóre se zastavilo následovně SK Spartak Příbram – MFK Dobříš 7 : 4.

Děti od nás dostali velkou pochvalu za přístup k zápasu, nic nevzdávali, bojovali, snažili se hráli týmově, odvážně a když něco nevyšlo, tak jsme se to většinou hned snažili napravit.

Sestava: Vojtěch Weber, Dominik Máša – Jakub Budka, Ela Roupcová, Martin Šulc, Lukáš Mikel, Jiří Kinský, David Kofroň, Matěj Lopata, Tobias Michalica, Štěpán Redlich.

Přestože jsme v tomto týdnu nevyhráli, tak pokračujeme ve výkonech, které nás těší. Bojujeme, snažíme se a hra nás baví, a to i přes to, že se třeba nedaří výsledkově, dokážeme se do soupeře zakousnout a nedáme mu svoji kůži a své body zadarmo hrou, kterou se snažíme naučit. Jen tak dál.

Další novinky

Zobrazit všechny