Milí fotbaloví příznivci, opatření proti koronaviru se dotkne i nás – a vás.

 
Bohužel nebude možné, abyste hochy z MFK Dobříš přišli podpořit burácením na tribunách.  Podporujte je tedy alespoň morálně. A nezapomeňte, že sledovat zápasy jde i on-line na TVCOM.cz!
Na základě nařízení vlády související s uzavřením škol jsou do odvolání uzavřeny také všechny tělocvičny, které mládežnické kategorie MFK do této doby využívaly. Bude v nich probíhat dezinfekce.
Dále, na základě rozhodnutí předsedy MFK Dobříš, se do odvolání ruší všechny akce (tréninky, turnaje, zápasy) kategorií od U7 ( předpřípravka) do U12 (mladší žáci B).
Kategorie od U13 (mladší žáci A) po U19, které již zahájily mistrovskou sezónu budou postupovat dle stanoviska FAČR k této situaci. Kategoriím od U13 po U19 se doporučuje, aby omezily počet tréninků přes týden, omezili počet osob při společných akcích a trenéři apelovali na rodiče nebo hráče, aby se Ti, kdo se v posledních 14 dnech pohybovali v blízkosti osob, kteří se vrátili z pobytu v Itálii nebo sami v této oblasti byli, popřípadě se necítí zdravotně v pořádku, rozhodně neúčastnili akcí MFK. Konkrétní zápasy se budou řešit individuálně v komunikaci se soupeřem.
Neexistuje bohužel žádný postup ze strany FAČR nebo Ministerstva školství, podle kterého bychom konkrétně v této situaci řídili tréninkový proces. Dle MŠMT máme pouze toto stanovisko.
Budeme Vás informovat, jakmile budeme mít další informace.

Další novinky

Zobrazit všechny