Mladší přípravka U9 - report z týdne

Mladší přípravka U9 - report z týdne

24. října 2022

V minulém týdnu jsme opět odehráli dva zápasy.

Tatran Sedlčany – MFK Dobříš

Ve čtvrtek jsme zajížděli k soupeři do Sedlčan na další soutěžní utkání okresního přeboru. Opět jsme brali adekvátní sestavu k soupeři. Navíc zároveň s námi na druhém hřišti hráli naši mladší spoluhráči. Utkání jsme měli celou dobu bod svou kontrolou. Naším cílem bylo odebrat míč, odvážit se obejít protihráče a vystřelit. Zároveň jsme se chtěli vyvarovat větším chumlům a hledat volný prostor na hřišti. Dařila se nám většina, zejména dobré rozhodování pro jednotlivé situace, které nám soupeř připravil. Trochu nám vázla komunikace a občas jsme se navzájem pletli, brali jsme si míč a všichni jsme chtěli dát gól sami. Ne vždy to vedlo k úspěchu. Každopádně jsme soupeře dokázali dostat pod tlak odebrat mu míč, aniž bychom jen odkopli od soupeřových nohou a snažili jsme se se získaným míčem pracovat. Soupeř nám dal dostatek času, takže jsme si i v pomalejším tempu mohli vyzkoušet své dovednosti. Skóre se zastavilo v poměru 15 : 5 v náš prospěch.

Sestava: Vojtěch Weber – Jiří Kinský, Tomáš Faktor, František Melša, Jakub Budka, Martin Šulc, Jan Sprenger. Mladším spoluhráčům navíc pomohli Lukáš Dratva, Matěj Svoboda a Jáchym Holan.

Trenér: Radim Weber

Benešov – Dobříš

V neděli jsme se měli zúčastnit dalšího turnaje ze série MIiniligy v Benešově. Protože však všichni soupeři, mimo domácích a nás, se odhlásili, tak jsme se s domácími domluvili, že si zahrajeme jen přípravný zápas na dvou hřištích. Obě hřiště měli v zásadě podobný průběh a podobný způsob hry. Naši se snažili seč jim síly stačily, ale rychlý a důrazný soupeř jim nenechal ani vteřinu na rozmyšlenou a ani centimetr prostoru a dělal nám tím velké problémy. Všichni naši hráči zaslouží poklonu, snažili se, nic nevzdali a pokoušeli se předvést to, co se učíme. Dali jsme nějaké góly, ale soupeř jich vstřelil více. Utkání nám ukázalo nedostatky, které máme, je potřeba zapracovat na rozvoji fyzické kondice, rychlosti a zpevnění celého těla. Samozřejmě chceme zejména pracovat s míčem a tuto práci postupně zrychlovat, ale rozdíl oproti soupeři byl markantní. I takové zápasy potřebujeme pro to, abychom se posunuli zase o kousek dál (a to nejen hráči, ale i trenéři). Po dlouhé době jsme se setkali se soupeřem, který nás vyloženě přehrál, přestože jsme se snažili, ale to nevadí, příště to bude zase lepší.

Sestava: Dominik Máša, Tobiáš Zelenka, Ela Roupcová, Adam Chocholouš, Alexandr Chocholouš, Štěpán Redlich, Karel Huřík, Lukáš Mikel, Vojtěch Weber, Tomáš Faktor, Tomáš Kasprišin, František Melša, Martin Šulc, Jakub Budka, Jiří Kinský, Michal Sabota, Matěj Lopata

Trenéři: Tomáš Redlich, Matěj Lopata, Radim Weber

Další novinky

Zobrazit všechny